Månen

Månen är en småbarnsavdelning på förskolan Ljuset söder och vår avdelning består utav 20 barn i åldrarna från ett till tre år. Vi strävar efter att alla barn och föräldrar ska känna trygghet och trivas på vår förskola.

Pedagogerna är alltid närvarande i barnens lek och får på detta sätt möjlighet att ta del av barnens utveckling. Vi strävar efter att ständigt skapa en rolig, trygg och lärorik miljö under dagens alla rutiner. I innemiljön arbetar vi utifrån pedagogiska hörnor som är fyllda med material som väcker nyfikenhet hos barnen samt stimulerar deras fantasi.

Vi fokuserar mycket på pulsträning genom att ta promenader, gå till skogen och göra olika rörelse aktiviteter. Vi harockså en egen gård med ute material som är intressanta och spännande för barnen att utforska med.

Vi har även ett pågående tema arbete som skapar möjligheter för barnen att utveckla och stimulera sitt talspråk samt samspelet med andra barn.

Kontakt: 0733 26 70 39

solen2