Månen

Månen är en småbarnsavdelning med plats för 13 barn. Här erbjuds barnen en lekfull och utforskande miljö som skapar förutsättningar till en god omsorg, utveckling och lärande.

Våra aktiviteter är planerade efter barnens önskningar och tankar.

SAMLINGSRUM

I vårt samlingsrum/vilrum har vi ljusslingor både i taket och i små burkarna, som vi använder för att skapa ett lugn, då vår vardag kan vara full av livliga aktiviteter. Vi drar ner rullgardiner och tänder ljusen, vilket skapar en mysig miljö som barnen uppskattar.

LÄSHÖRNAN

Även i vår lilla läshörna har vi skapat en plats där pedagoger och barn kan sitta och läsa tillsammans i lugn och ro.

PROCESSVÄGG

Årets tema är "Barns relation till Norrköping". Vi arbetar med närområdet för att lära känna det bättre. Pedagogerna fotograferar och dokumenterar omgivningarna tillsammans med barnen och pedagogerna skriver ner deras tankar för att fånga vad som intresserar dem.